28.10.06

1-N: PSC i CiU truquen desesperadament a la porta d’ERC.

Tal i com va anunciar sa-palomera, els darrers dies de campanya han saltat les alarmes a Can PSC i a Can CiU, cada cop tenen més clar que els republicans seran decisius, amb un grup parlamentari de 25 o més diputats que son les xifres en que treballen els dos grans partits, és molt difícil deixar de costat a ERC.

Ho han intentat fins al final, i han fracassat en l’intent tant en David Madí (CiU) con el Zaragoza (PSC) de diluir a ERC. Totes dues formacions han destinat persones ben relacionades amb els republicans per alleujar el terreny de la previsible negociació.

Per part de CiU, Felip Puig no para de parlar amb Joan Puigcercós i fins i tot el propi President Pujol està fent el mateix amb Carod-Rovira i per part socialista, el propi Quim Nadal i Montilla amb el secretari general i l’actual President de la Generalitat Pasqual Maragall se li ha demanat que mantingui el bon rotllo amb el President dels republicans.

S’ha estès en la part final de la campanya que el vot més útil és el republicà, l’únic que garanteix coherència i defensa del país, la prepotència de Mas i la manca d’una alternativa viable en el costat dels socialistes ha reforçat el tàndem Puigcercós – Carod.

El proper 1-N Catalunya i el país sencer s’hi juga molt, tornar a donar un disgust a la caverna espanyola és la millor satisfacció que podem tenir els ciutadans, i l’únic vot que emprenya i preocupa a Madrid és el vot republicà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pels indec http://photos1.blogger.com/blogger/1084/2863/1600/especial.jpgisos:

Anònim ha dit...

Pels indecisos:
http://photos1.blogger.com/blogger/1084/2863/1600/especial.jpg

Anònim ha dit...

Pels indecisos: http://photos1.blogger.com/
blogger/1084/2863/1600/
especial.jpg

perdoneu,l'he hagut de tallar el link perque podeu copiar-lo..rectifiqueu-lo i passeu-lo :)