23.10.06

Falsa eufòria a CiU: La prepotència del candidat Mas posa en perill la victòria amplia de la coalició.

Molt feliços estaven Mas, Madí i els seus “boys” per la campanya de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, les provocacions de la coalició marcaven l’inici de la campanya, a l’igual que establien el ritme, els altres partits anaven a remolc.

Tot perfecte pels nacionals convergents, tot pintava bé, la jugada de la provocació ideada pel guru de la coalició els hi estava donant els seus fruïts, però tot es va començar a girar a rel del debat de TV3, en primer un Carod Rovira, seriós, tranquil li trencava l’estratègia a CiU, la denuncia del PSC respecta a la reunió secreta de Doñana entre el PP i CiU es convertia en una derrota clara de la visita al notari del candidat de CiU.

Diuen que en política quan es trepitja la ralla, és pot produir un efecte contrari al previst. Des de sa-palomera creiem que CiU s’ha passat de ratlla, i se li està tornant en contra la seva estratègia de jugar tot a una sola carta.

Queda mes d’una setmana per votar, estem a meitat de la campanya, i el resultat encara és incert, la senyal d’alarma ha saltat a la seu nacionalista, tant d’atac contra els republicans ha començat armar les seves bases i més d’un convergent és pregunta si no s’han passat? El 1 de novembre al vespre tindrem la resposta i a lo millor hi ha més d’una sorpresa.

A l’any 2003 cap enquesta donava als republicans els 23 diputats que van treure, ara torna passa el mateix, veurem si a la seu convergent i socialista no tenen més d’un disgust durant la nit electoral.


sa-palomera@hotmail.com

16 comentaris:

Anònim ha dit...

força i endavant erc, els unics que defenseu el pais

Anònim ha dit...

Amics de Sa-Palomera. Confoneu els dessitjos amb la realitat: El Sr. de la Clau, se n'anirà a Can Pistraus. No us en recordeu? A les pròximes, cap al milió de vots! Milió de tonteries, i més socialisme espanyolista.
Que es pot esperar d'un confidencial que té com a ídol l'inefable assalta-piscines Puig.
Ah, i poseu algun anagrama d'ERC, per fer més creïble la web.

Anònim ha dit...

Hola joan, esteu tocats, esteu impotents, en Montilla ha estat venut pel ZP que ja ha pactat amb en Mas.

Mira vigileu que en nadal no us deixi tirats,

Anònim ha dit...

Aquesta és la diferencia que hi ha entre els de CIU i els de ERC, uns son un munt de dessitjos com dius tu, els de CIU, molt d'estimar catalunya a l'eslogan, pero es veu que quan els treuen dels llocs on no veuen el estimar catalunya governar bé, ja ni s'enrecorden(MADRID) i pacten un estatut misarable i uns pressupostos insuficients, Mentre que els altres, ERC, SON COM SON, i si un es banya a la piscina, és per denunciar com un personatge que cada dia ens insulta, està per sobre de la llei, recorda que a la piscina si van banyar dirigents de EU de mallorca i del PSB. Aqui teniu la diferencia, uns es mullen per el pais(valgui la redondancia) i altres utilitzen el país en clau de Partit, nomes per això ja no fa falta votar a CIU

Anònim ha dit...

Els del PSC estan venuts, nomès la rabia cap a ERC els descobreix, amunt ERC, sou els únic que aguanteu.

Anònim ha dit...

I els de CiU que? que s'han venut a ZP per tal de segui tocant cuixa.

ens cal ser més forts que mai.

Anònim ha dit...

Amic Anonymous - tant us costa posar-vos un nick, ja sé que els jerkis sou com sou, però no costa tant- en Nadal està acabat - si fins i tot en Vigo el pot superar en vots- o sigui que deixarà tirat a ningú. Els únics que el podeu resucitar sou els d'ERC, fent president en Montilla-Vivaspaña.

Generación Malgrat ha dit...

no us enfadeu! des de l'11M està tot planejat i decidit. que no ho veieu?
us cal una visió universal de tot!
el cridaner us salvarà de la ignorància!

Anònim ha dit...

força esquerra. el 1 de novembre el unic vot vàlid és ERC

Anònim ha dit...

Jo també crec que l'únic vot vàlid és el de ERC, sobretot vist el vergonyós procés d'aprovació de l'estatut. I tan de bo superessin els 23 escons, però no ho veig tan clar. Manca il.lusió. Què se n'ha fet de l'esperit del 18 de febrer?

Anònim ha dit...

ara més que mai l'hem de recuperar, quedar-se a casa no aporta res, nomès afavoreix el mateix Mas-Montilla

Anònim ha dit...

Sempre aneu de salvadors i víctimes, però la realitat és que no us mulleu per ningú. Només bones paraules i despreci vers els altres partits,senyors hem de ser més respectuosos i tolerants.Quines són les vostres propostes?

Anònim ha dit...

Despreci vers els altres partits?
hem sembla que en el debat es va poder veure, la prepotencia de Mas, la incoherencia de Montilla, i com estan els fums a casa dels verds, Pique va ser el guanyador del debat, llastima k sigui del PP, i Carod va donar una lliço, l'unic que va mostrar les propostes, i l'únic amb respecte vers tots els altres.

RUFUS ha dit...

CyU sempre es passa de la ratlla en totes les campanyes electorals.

Les eleccions del Parlament passades van ser tant repugnats com aquesta.

Prefereixo l’insuls del Montilla al botifler regionalista espanyol d’en Mas.

Salut i república

Anònim ha dit...

Amunt ERC. Els que hem caminat pel desert amb tu, davant l'abandó dels altres (del país, de la nació, del finançament, de l'estatut...) et farem costat l'1 de novembre. No ens fallis!

Anònim ha dit...

Lo millor de tot, es que ERC pacti amb el Sr. Montilla i així donar-li el poder per governar ...

Qui són realment els culpables ?

Unicament intersa ser al govern per omplenar-se les butxakes ... llàstima em fa el partit de ERC