27.10.06

Illa de Blanes: Del fracassat power point de Ramon Ramos al fracassat power point de Josep Marigó.

&.- Amb solidaritat amb els afectats pel desdoblament de la N-II, la fina ironia d’un dels nostres seguidors.

Marigó(PSC): “si al Vilar has d’anar, abans t’has de confessar”

Avui Josep Marigó ha posat una primera pedra molt important per perdre les eleccions municipals de l’any que bé, no n’après dels errors de l’ex-alcalde Ramos, lamentablement per CiU, les veus que van advertir a l’alcalde convergent dels errors del projecte i que sobre tot el van ad advertir de no vendre mes fum del que tenia el projecte Isozaki no varen ésser escoltades.

Avui en roda de Premsa Josep Marigó ha fet del pitjor Ramon Ramos, (un alcalde distant, un alcalde sobrat) ha volgut vendre fum en plena campanya electoral, i ha presentat una entelèquia de proposta, molt mal definida i que ha generat profunda decepció entre els periodistes presents i sobre tot entre la classe empresarial.

Han aprovat a corre-cuita una proposta amb la perspectiva de les properes eleccions. Els hi ha importat molt poc el futur de la ciutat, i la prova evident d’això és que han decidit gastar-se 200.000 euros més per tal de que l’UPF els hi faci a corre-cuita un estudi més definit de la proposta presentada avui a la premsa.

De power point de CiU a power point del PSC, no hi ha diferencia, ni uns ni els altres han sabut donar una sortida a l’Illa de Blanes, el primer fum és va emportar per endavant Ramon Ramos, i el segon fum presentat avui és pot emportar per endavant Josep Marigó.

Ni PSC ni CiU tenen capacitat per gestionar la vila de Blanes, ho estant demostrant, una ciutat com Blanes que en aquestes eleccions s’ha convertit en la segona ciutat de les comarques de Girona per cens electoral necessita gent preparada, dinàmica i amb capacitat de decidir que eviti que Blanes perdi el tren de la modernitat.

Cens electoral eleccions Parlament de Catalunya.

1. Girona 61.804.- votants
2. Blanes 26.257.- “
3. Figueres 26.214.- “
4. Olot 22.692.- “
5. Lloret 17.721.- “
6. Salt 15.604.- “

1 comentari:

Anònim ha dit...

Blanes com a segona ciutat de Girona necessita un alcalde preparat, i crec que Josep Marigo, és conforme en seguir i prou.

Una vegada vaig estar amb mes gent al seu despatx i ens va dir que en política no fe res tambè dona rendiments.¿¿¿¿¿¿

Vaig veure clarament que no servia per fer d'alcalde.

Ramon Ramos que tenia l'empenta que li manca a l'actual, ho va tirar per la borda, la seva actitud de prepotent semblant per cer al Mas li va fer perdre les eleccions-

Cal un `plantajament nou,