31.10.06

Sa palomera, un compromís x Catalunya.

Avui jornada de reflexió, des de sa-palomera hem volgut deixar al descobert les veritats d’una bona part de la classe política d’aquest país que ha deixat orfe a la seva ciutadania a l’hora de la veritat.

La gent de sa-palomera volem la llibertat pel nostre poble i anar avançant sense complexes cap a la majoria nacional que ens doni la capacitat de decidir.

Tothom sap el que votarà sa-palomera si ho podes fer, ho tindríem molt clar, només un vot a la gent compromesa ens permet tenir confiança en un demà més lliure.

Us demanem un darrer esforç, un darrer esforç que ens permeti donar el cop demà al vespre, que la COPE, El Mundo, el PP, el PSOE, en definitiva tots els nostres “amics” tingui un bon dia de difunts.

Aprofiteu el temps, no perdem l’oportunitat, demà, només un vot és possible.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt esquerra, demà serà un gran dia.

27 diputats

Anònim ha dit...

Jo aquest vot possible ja el vaig donar fa tres anys, però després em va doldre pq va servir per posar a l'amic de don simón i com podeu comprendre aquest no em vull arriscar q el meu vot serveixi per posar al xarnego davant el nostre govern, ho sento de tot cor, però gat escaldat de l'aigua freda fuig.

Anònim ha dit...

Hem de ser conscients que perdrem vots de la gent que com l'anònim últim només són catalanistes.I prefereixen les polítiques de dretes si es manté el discurs de reivindicació permanent que no canvii res.
Traurem 19-20 diputats.Una autèntica heroicitat amb tot el que ha plogut!!

Anònim ha dit...

el penultim comentari mai ha votat esquerra, tot al contrari, avui tindrem un gran resultat,serem la sorpresa de la nit.

Anònim ha dit...

Donat el panorama, Esquerra és el menys dolent que hi ha. No sé qui va dir que calia votar en positiu. És clar que votaré -no vull que ningú, i menys cap fatxa, decideixi per mi-..., però sentint-ho molt, en aquestes eleccions m'és impossible votar en positiu, ja que si els partits més grossos de Catalunya que sumen la sociovergencia psc-ciu han governat i actuat d'esquenes a Catalunya, només em queda el remei d'erc, malgrat que l'ha espifiada diverses vegades, però no tant com ciu i psc, els quals sòciovergents n'han fetes de l'alçada d'un campanar.

A l'anterior: no et preocupis que erc no farà presidenta Montilla, perquè:
1- Montilla treurà molts mals resultats en vots.
2- Ni a Montilla ni al PSOE estatal no li interessa reeditar el dragon-khan del tripartit. Vindrien les eleccions estatals i el PP és un voltor que es tiraria a la jugular de ZP..., per tant el Psc-PsoE/Montilla no pactarà amb ERC..., i així ZP més tranquil.
3- El que ja està cuit, dat i beneït és un pacte SOTAMÀ sòciovergent...... però amb molta discreció, amb un govern en minoria de CiU, amb allò que sibil·linament (i hipòcritament) en diuen "suports puntuals"..., que són pactes en tota regla... de sotamà.

Penso que ERC nacional no ho ha fet massa bé aquests darrers mesos, però jo dipositaré la seva papereta perquè és el menys dolent que hi ha, i si no ho faig, indirectament donaria força als dretans i espanyolistes Mas/Montilla, a més de als fatxes reciclats hereus de les idees del dictador espanyol.

Malgrat que ho digui sense massa entusiasme, encara em queda erc.

RUFUS ha dit...

Jo si que votaré ERC amb entusiasme, no em crec aquesta visió catastrofista del tripartit que fan el regionalistes traïciona Estatuts de CyU.

Els pactes son part del joc democràtic, i quan no hi ha una majoria absoluta tot és possible.

Em fan tanta angunia el PSC com CyU, tan Montilla com Mas, així que per mi l’important es que ERC sigui al proper govern.

Jo confio en un executiu amb Carod, Puigcercós, Huguet, Bargallo, Simó, Cid, Ridau, etc..

Salut i republika

Anònim ha dit...

Ni PSc ni CiU, nomes ens queda esquerra, ha comes errots,però sou l'unica gota de llibertat.

aprofiterem per portar a tots a votar. endavant erc