30.10.06

Sa Palomera a La Vanguardia: “Joan Laporta vota ERC.”


La Vanguardia, si el diari de referència del centre dreta català ha tingut l’honor de fer-nos referència en l’edició d’avui.

El periodista Mike Ibañez en la seva columna electoral “La Blogomaquia” i amb el títol “Lunes de alta política, 2: La Clau i Laporta.(pag. 21)” Comenta amb to irònic les fotografies del cap de setmana de Laporta amb Mas i Montilla.

El periodista afirma que a les fotografies cadascú, hi ha donat diferents lectures i destaca la donada en el nostre confidencial i comenta el post del dia 28 d’octubre amb el títol “Laporta votarà ERC.”

Diu Mike Ibañez “Sa palomera como bloc abiertamente republicano, o tiene buena información o expresa un sueño humedo de ERC” i a continuació comenta alguns dels comentaris dels nostres lectors, “El Laporta no vota CiU ni en pintura, Maldonado (en si día secretario general de deportes de la Generalitat) le hizo la vida imposible” “Mas: el Barça no paga a traidores” en definitiva un èxit de tots plegats.


Recordatori pels lectors de sa-palomera.

Encara hi sou a temps de participar en el sorteig d’un sopar per dues persones a un dels millors restaurants de les comarques de Girona. A qui encerti els nombre d’escons que obtindrà ERC (sorteig entre els encertants) a Catalunya, amb l’enquesta del CIS el guanyador estarà per sobre dels 23, paraula de sa-palomera.
Tothom que vulgui participar té temps fins a les vuit del vespre del mateix dia de les eleccions de remetre un correu a sa-palomera@hotmail.com o un comentari a la pagina web (en aquest cas cal deixar el correu electrònic). És veritat, no voldriem tenir que sortegar el sopar entre la gent de la redacció sa-palomera.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC puja, cada hora més, 25-26 i amunt.

Anònim ha dit...

Avui a can cuni, Mas i Montilla han quedat com uns mafiosos. van forçar l'entrevista, aixi actuen i esperem que els vagi malament.

salut i amunt erc

Anònim ha dit...

Felicitats per lo de la Vanguardia, tot un repte.

endavant i us envio la porra que vull anar a sopar.

ERC_ 27 i pujant-

Anònim ha dit...

Endavant Laporta, Carod i Puigcercòs no tenen aturador.

força erc

Anònim ha dit...

Parlant de fotos, no recordeu en la ultima campanya la foto del Sr. Mas amb Pau Gasol, el preu d’aquella foto va ser que el para del Pau Gasol fes d’assessor de nutrició de presidència amb un bon salari, El Gasol ho ha pagat no mullant-se per les seleccions catalanes

Anònim ha dit...

ERC treurà 24 escons.

Martí Duran
mduranm@uoc.edu

Anònim ha dit...

ERC puja i si mas i montilla segueixen fent el que fan millor que millor.

ERC 28

Anònim ha dit...

Erc no pujara tant, heu arribat massa tard amb la força, vau començar acollonits.

ERC 22/23

Anònim ha dit...

Jo espero que en tregui almenys 25.

Salut i força

Albert

Anònim ha dit...

Jo espero que en tregui almenys 25.

Salut i força

Albert

Anònim ha dit...

Jo espero que en tregui almenys 25.

Salut i força

Albert

Anònim ha dit...

M'agradaria que fossin mes de 25, però crec que al final seran 23.

Anònim ha dit...

21, baixada retinguda.
jualgarcia@hotmail.com

Anònim ha dit...

20, dignitat.
antoni.penafiel@hotmail.com

Molins Reials ha dit...

ERC treurà 23 diputats.

Salut!

Molins Reials
http://molinsreials.blogspot.com/