2.10.06

“sa-palomera obliga” al govern municipal de Blanes (PSC-IC/EUiA) a convocar per demà matí una roda de premsa.

Aquest cap de setmana la nostra pagina web ha polvoritzat records de visites i comentaris en cap de setmana, les dues darreres noticies referides al cobrament del bitllet de la línia 9 del transport urbà han generat reaccions de tota mena.

Els comentaris d’afectats expressant la seva indignació es contrarestaven amb comentaris oficialistes treien importància al fet. Alguns fins i tot instaven als afectats a no queixar-se perquè tot plegat era molt difícil.

Les declaracions dels implicats, el regidor de mobilitat, el regidor d’hisenda i el secretari de la corporació publicades en el diari “El Punt” encara posaven més llenya al foc: “.... que com la tarifa de la línia 9 és com la majoria de línies no calia aprovació de preu públic.”

Amb aquestes paraules i mirant la pagina web de l’Ajuntament resulta que és confirma que estem parlant d’una nova línia, i que podia haver tingut un preu menor, igual o major i per tant es necessari l’aprovació del seu preu públic per part del plenari municipal (article 47, punt 1).

Totes aquestes noticies han generat reaccions a bona part de la classe política blanenca, demà mateix amb una nota d’urgència, l’equip de govern ha convocat una roda de premsa (ara ja no riuen tant, com el dia del plenari, que és van agafar a broma la pregunta del portaveu de CiU), esperem que no facin com aquella cançó..........

Per una altre costat, ERC ha fet publica una nota de premsa en que demana a l’Ajuntament que deixin de cobrar fins que estigui aprovada la tarifa pel plenari, i CiU resta a l’expectativa, tenint clar que l’Ajuntament no pot cobrar el bitllet de la línia 9.

Recomanacions a tots els afectats:

.- Guardeu tots els bitllets pagats per utilitzar aquesta línia 9, igualment guardeu tot el que us pugui servir per demostrar que heu utilitzat els abonaments a la línia 9. Teniu dret al retorn d’aquests diners.

.- Concentreu les reclamacions a l’Ajuntament de Blanes Oficina de l’AMIC. http://www.blanes.net/oiapdocs.nsf/idoc/amic_index

D’aquesta manera és podrà reclamar al Síndic de greuges.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és bona, sa palomera provoca que el PSC hagi de convocar roda de premsa, veurem quina excusa posen, seran incapaços de reconeixer que s'han esquivocat? s'acepten apostes....

amb lo fàcil que seria.

Anònim ha dit...

puig no descansa ni el cap de setmana

Anònim ha dit...

"Sa-palomera obliga"!!!!. Aquesta es la vostra democràcia? Deu ens guardi de vosaltres! Aixi varen arribar al poder els nazis, amb estrategies com la vostre. Sou disciples de Goebels.

Anònim ha dit...

te rao sa palomera? acepteu la llibertat,

Anònim ha dit...

socialistes respecteu les opinions, esteu fen les coses contra natura.ho teniu malament, endavant erc

Anònim ha dit...

Tiene razón la persona que dice que utilizais metodos Nazis.
Goebels utilizaba la prensa alemana de la misma manera que vosotros haceis vuestras "noticias"

Anònim ha dit...

Una famosa cita de Goebbels, repetida hoy en día con profusión: "Una mentira repetida mil veces se convierte en una verdad"

Anònim ha dit...

Jo he fet alguns comentaris de tant en tant en SA PALOMERA, i sempre se m'ha taxat de socialista, aquesta mania de etiquetar a la gent realment no respecta el sentit de la democràcia,puc ser socialista, convergent, d'esquerra, potser del PP o d'iniciativa, o potser no m'identifico amb ningú, el que si tinc clar és que jo diré la meva.

Anònim ha dit...

Lo de Goebbels de anar pel que practiquen el PSC? del que explica sa palomera hi ha alguna mentida? no ni una.

Anònim ha dit...

Una resposta de P3 feta per nens de P3

Anònim ha dit...

No he tingut coneixement de la dita roda de premsa. No us van fer cas?, o vau obligar i res de res?