16.10.06

Tant PSC com CiU de Blanes ridiculitzats per Lloret.


Els dos partits que fins ara s’han repartit el poder a Blanes han vist com les seves incapacitats han acabat beneficiant a Lloret, l’eterna rival de la vila de Ruyra. Si en la passada legislatura l’alcalde Ramon Ramos és va estavellar per no saber donar un contingut realista a l’Illa de Blanes, en aquesta, l’actual alcalde Josep Marigó encara ho fa pitjor.

Ni tant sols ha sabut aprofitar que els seus, els socialistes governessin la Generalitat per treure un profit, tot al contrari les inversions de la Generalitat a Blanes és concentren en les conselleries que depenien d’esquerra.

Fins i tot poden contemplar com els actuals consellers tant de Benestar i Família com d’ensenyament és dedicant a lluir les inversions realitzades pels seus departaments durant la gestió dels republicans.

Els percentatges de les inversions de les conselleries que depenen del PSC son ridícules, ni tant sols han pogut impedir que el Conseller de Política Territorial treballes per Blanes, com ha passat amb el desdoblament de la N-II que Joaquim Nadal ha treballat per anar en contra de Blanes.

Fins i tot els membres de CiU de Blanes reconeixen que estan molt lluny de Lloret, recorden amb enveja els anys en que Blanes era la nineta dels ulls del candidat Mas, ara tot al contrari, el candidat Mas ni s’acosta a la vila, prefereix anar a plaça guanyadora.

La mediocritat existent a CiU i al PSC obren la porta a noves propostes i alternatives, i consoliden un treball per part d’ERC de coherència i de defensa de la ciutat indiscutibles, la percepció de molts ciutadans que els plantejaments dels republicans son els millors per Blanes augmenten.

Molts encara no entenen com es pot enterrar més d’un milió d’euros en un camp de futbol molt proper a la ciutat esportiva que s’està construint i cap dels partits majoritaris hagi dit quelcom encontre. No es pot entendre una inversió com aquesta, quan son necessàries altres actuacions molt més socials. Mai en cap barri de Blanes s’han invertit una xifra tant important només pagada per l’Ajuntament.

Perquè ho van permetre CiU i el PSC? demanem als lectors de sa palomera la seva col·laboració, els hi demanem propostes a realitzar amb un milió d’euros que ha costat el camp de futbol de cal Aguido? Que els hi sembla el silenci còmplice de CiU, PSC i PP?

Ni tant sols una campanya de publicitat ideada per l’empresa de comunicació contractada per l’Ajuntament (síntesis comunicació, la mateixa que va realitzar el video de campanya del PSC) te capacitat per vendre el projecte d’enterrar 1.000.000.-€.

Sa-palomera@hotmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Podria estar d'acord amb molt bona part de la noticia,però a ERC li manca més claretat.

Ni PSC ni CiU ens mereixen un aprovat, però cal que ERC es mulli més.

Anònim ha dit...

PSC i CiU és el mateix, igual que Mas i Montilla, som la mateixa M.

Anònim ha dit...

Potser amb més claredat de governabilitat per part d’ERC i més cares noves en el PSC (encallats amb figures del passat..) tot hauria anat diferent.
Tot i així rectificar es de savis.

Anònim ha dit...

El PSOE-psc i CyU no tenen remei.

No és només un canvi de cares el que cal (porten 25 anys, com Lampedusa, canviant -o no- per continuar seguint igual), i així seguiran sempre, perquè SÓN així.

L'essència de PSOE-psc i de cYu és sempre la mateixa: esdevenen oficines de col·locació de càrrecs i pura gestió del dia a dia sense desenvolupar gaire ni massa brot de feina: la inèrcia dels "instal·lats" i dels "col·locats" (com a sinònim d'"endollats") per repetir allò que els "informes" dels "tècnics" a sou, els han preparat en safata.

El "ministre" del serial televisiu de la sèrie de la BBC "Sí, Ministre" té més dignitat (en el sentit d'iniciativa o idees pròpies) que les nostres patums domèstiques sòciovergents d'estar per casa...

Al meu parer, cal doncs, un canvi d'organitzacions, de mentalitats, de grup, de maneres de fer, de projectes, de PARTITS.

ERC no és perfecta (ningú no n'és, i hi ha coses en les que no hi estic d'acord com les fa), però a nivell polític -i amb tots els seus defectes-, és del més aprofitable i digerible que hi ha, de moment, a disposició de la ciutadania, de la gent.

Anònim ha dit...

Perdoneu, però m'encanta com sempre ERC, queda inmune de les vostres crítiques. Que no estàven al govern de Ramos i al de Marigó? No té responsabilitats en Puig, en que lloret us passi la ma per la cara? Si no el fan fora ell no se n'hagués anat! Més imparcialitat, i menys dogmatisme. En el govern dels darrers 7 anys, ERC té les maaans... bruteees!

Anònim ha dit...

Sort que ERC i era,menys mal, oer aixo elshan fet fora, per amagar les coses, a diferencia de CiU Marigo, s'ho fa sol i d'esquenes al poble i a la llei.

Gracies a ERC, l'aigua mes barata, Pinya de Rosa serà public, la ciutat esportiva es desencalla, no tenen que tornar els favors i tenen les mans lliures.

ara el perill està que des de fora es molt més complicat el control,però ERC és ERC

Anònim ha dit...

JA US FAN LA COMPETÈNCIA A:

http://diarideblanes.blocat.com/

Anònim ha dit...

No crec que els hi facin la competència, són del mateix color.