23.11.06

El retràs del TAV s’emportarà la Pagans i ens portarà la Pia.?




La noticia que publicàvem sobre el retràs de l’arribada del TAV a Girona ha generat un enorme interès, el retràs evident ens els respectius informes preceptius fan que cada cop és confirmi més que mai que l’alta velocitat fins a la frontera francesa no estarà fet a l’any 2009, tal i com és va comprometre la Ministra Álvarez.

I a l’Ajuntament de Girona saben que aquest retràs comporta desgast per la pròpia alcaldessa i tenen clar que el temps no juga al seu favor, en aquests moments el Ministeri té una prioritat que és el pas del TAV per la ciutat de Barcelona, per tant el tema de Girona, és un tema Tabú pel govern espanyol.

Si a tot això li afegim els sectors socialistes que aposten per un relleu a la capital gironina per tal d’intentar tenir més garanties per enfrontar-se als relleus produïts en els altres partits, els nervis estan instal·lats als despatxos socialistes de l’Ajuntament de Girona.

El debat segueix més obert que mai, tant en referència al pas del TAV per Girona (si per fora o per dins) com a una possible substitució de l’actual alcaldessa Anna Pagans per la Pia Bosch.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

segueix el debat, estació a l'aeroport, tav i convencional per fora, fora el viaducte i una xarxa de tramvies. Es lo logic, una altre cosa es un desastre per la qualitat de vida,

cal obrir el debat.

Anònim ha dit...

Però no ho veieu? El TGV arribarà a la frontera al 2009, mireu les obres de Perpinyà a Figueres, van a molt ràpides. El que s'està és retrassant el pas per Girona, per acabar dient: Si voleu que el TGV arribi a la frontera al 2009, l'estació de Girona haurà de ser a l'aeroport. Tachán! I segur que serà després de les municipals! I quina serà l'estació del TGV en el seu centre urbà: Figueres.
Per què? Per què ningú va ser tant ingenu de voler que es soterri i arribi al cor de la ciutat (Això és inasumible econòmicament per una ciutat de 80000 habitants, el capo Nadal ho sap, però aguntarà fins a les municipals).
I ERC, recolza tota aquesta patotxada!
Millor lloc de l'estació: On hi ha parking, on comença l'eix transversal, la N-II desdoblada, amb sortida a l'autopista, el tren transversal i l' aeroport.
Però no ho veieu?

Anònim ha dit...

A més, si el TGV, no està connectat a la frontera al 2009, l'estat ha de pagar a TPFerro (Florentino Pérez) una millonada per dia, en concepte de pèrdues en la concessió. L'Estat espanyol, segur que no pagarà ni un euro al F. Pérez.

Anònim ha dit...

EL QUE CAL CANVIAR A L'AJUNTAMENT DE GIRONA ES EL PSC COM A EIX DEL GOVERN MUNICIPAL. ESTÀ TOTALMENT ROVELLAT I IMPOSSIBILITA QUE ERC I IC-V FACIN MÉS BONA FEINA. ELS SOCIALISTES JA NO TENEN IL·LUSIÓ PER GOVERNAR LA CIUTAT