13.11.06

La hipocresia de CiU i el PSC davant la MAT.


Ahir va tenir lloc la manifestació contra la MAT que va aplegar a Girona més de 4.000 persones, amb la participació d’entitats, ajuntaments, i partits polítics de tots dos costats dels Pirineus.

Avui una part de la premsa destacava que càrrecs electes d’IC i ERC van participar a la manifestació i que podia significar la primera discrepància del nou govern de l’Entesa.

Però el que no explicant els mitjans de comunicació és que a la manifestació hi van participar càrrecs electes de dos partits que diuen sí a la MAT, CiU i PSC (el de Montilla) que van deixar clar, la seva discrepància vers la MAT.

Narcís Casassa (PSC) alcalde de Sant Julià de Ramis i tècnic de cultura de l’Ajuntament de Girona i Paulí Fernàndez i Díaz (CiU) alcalde de Vilafant encapçalaven la manifestació feta ahir a Girona. Qui són els incoherents? ERC e IC o PSC i CiU que és neguen a escoltar el territori.

Però encara hi ha més incongruències, fins que va ésser elegida diputada al Parlament el 1 de novembre Dolors Rovirola (alcaldessa de Vilademuls x CiU) era una constant de les manifestacions contra la MAT, ahir com Joan Boada estaven desapareguts, qui són els incoherents?

CiU i el PSC tenen el problema, no escolten al territori i creen el problema amb el territori, des de sa-palomera encoratgem als càrrecs electes d’aquests dos partits a seguir manifestant-se contra la MAT.
No volem Wallys de la política.



9 comentaris:

Anònim ha dit...

i perque no ho expliquen, ?

Anònim ha dit...

No és més hipòcrita fer president de la Generalitat a un senyor que està a favor de fer la MAT ? No és més hipòcrita formar part d'un govern que recolza la construcció de la MAT ?

Anònim ha dit...

I on era el llepa-culs de'n Montilla, el submarí del PSOE, alíes Puigcercós?
Sempre hi envieu el freaky aquest de'n Puig, a veure si la lía, però si esteu en contra de la MAT, a enviar-hi en Puigcercós o en Vigo, no?
Sou una colla de venuts a Espanya, i voleu dissimular escampant merda als altres, però la gent no es mama el dit. Botiflers! Feu-li una Sa-Mamadeta al Montilla.

Anònim ha dit...

Perdona, però la Dolors Rovirola sí que estava a la mani, i a la capçalera!

Anònim ha dit...

Tranquils, que pel que és veu CiU i PSC tenen un problema, no fan cas a la gent del territori.

Anònim ha dit...

Quan publicareu " Puig condemnat a indemnitzar Pedro J per ocuapció de la piscina"?

Anònim ha dit...

Vas equivocat, serà el Pedro J, qui pagara per dir mentides sobre Puig. Quina enveja que tindràs.

Pedro J condenat per mentir, propera noticia.

Anònim ha dit...

Ai, la Rovirola !! Aquests de CiU de Girona o més ben dit, el CiU de Bcn van col.locar de 5 a una dona amb un nivell d'estudis com en Montilla.
Té sort que estarà a l' oposició i això de la MAT no l' esquitxarà gaire. De fet, els del seu poble ja la coneixen i tenien clar com actuaria : en contra de la MAT al poble i al Parlament a favor.

Déu n' hi do, quin nivell a Can Convergència.

Que s' ho facin mirar. De 5, l' start Rovirola !!

Anònim ha dit...

però no teniu la clau de govern, o la mat la farà l'oposició, menys demagògia i embolicar la troca, si no voleu manar a l'oposició però si voleu sou i cotxe oficial us toca pendre les decisions, si voleu feu la mat i si no voleu NO, I NO BUSQUEU EXCUSES !!!