18.11.06

La xenofòbia arriba a Blanes per les municipals, militants disgustats de PSC i CiU presenten el PDB (Anglada més Ribera).

Segons publica el confidencial de recent creació “diari de blanes” ahir és va presentar al “Centre Catòlic de Blanes” el Partit Democràtic de Blanes (PDB)” que te per objectiu presentar-se a les properes eleccions municipals amb un programa on es vol criminalitzar la immigració.

Entre els seus promotors Anselmo Ramos (germà de l’ex-alcalde de CiU Ramon Ramos) militats i simpatitzants socialistes i de la coalició nacionalista CiU, i altres amargants de la vida.

En un acte d’estètica d’extrema dreta unes vuitanta persones van omplir la sala del Centre Catòlic de Blanes, amb crides en contra de la immigració i a favor de la xenofòbia, segons diari de blanes un dels motius del naixement d’aquest nou partit podria estar en el desencís que ha provocat la manca d’il·lusió dels dos grans partits PSC i CiU.

Des de la pagina blanenca se encoratja als convergents a que espavilin i facin el possible per tal de convertir en residual l’extrema dreta, el mateix diari de blanes es posa a disposició dels dos partits per lluitar contra l’extrema dreta local.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vagian dormint els del psc i ciu, jo ahir vaig anar a la presentació, i no som racistes, alguns dels que van parlar segurament és van passar, pero aixo és corregible.

PDB ens farà divertir

Anònim ha dit...

Potser hi havia també algun desencantat d'ERC o simplement amb ganes de canviar coses al poble.

Anònim ha dit...

Alguns dels que van parlar ens van passar i això no es corregible, el partit no va donar una imatge de confiança.Només ens faltava un altre partit!i quin partit!

Anònim ha dit...

cananeos tampoc

Anònim ha dit...

Avui he llegit la cronica i he parlat amb algú que hi va ésser, i us heu quedat curts.

Fexisme put i dur.

Anònim ha dit...

Un partit amb una persona que va ser militant de convergència i excapellà de la vila, un partit amb un exregidor de l'Ajuntament que va portar l'Àrea de Serveis Socials, com s'atreveixen ara a parlar de la descriminació positiva dels inmigrants per part de l'Administració, de no fer hospitals a Gàmbia...entre d'altres coses. Senyors, on és el seu espèrit cristià??? La veritat és que és un partit d'amargats que un dia ja van tenir la seva oportunitat, si aquests ens han de representar HO TENIM CLAR.

Anònim ha dit...

FEM-LOS FORA JA!

PUTUS FACHES DE MERDA!

Anònim ha dit...

BLANES ANTIFEIXISTA!

Anònim ha dit...

Fora els fatxes, i els seus col.laboradors.

Anònim ha dit...

Jo també vaig anar a la presentació i realment molt bé, son persones amb ganes reals de canviar les coses i ho diuen sense pels a la llengua.
Els que diuen que aixó es faxisme, es perque tenen problemes mentals.
Ho deian clarament, ni de dretes, ni d'esquerres, ni de centre, només de Blanes i tot el que sigui bo per Blanes ho accepten, ho digui qui ho digui.

Anònim ha dit...

Es la primera vez que escribo aquí,yo también estuve en la presentación y solo decir que estaba lleno y con gente de pie,en ningún momento escuché gritos ni consignas fascistas.
En lo referente a la inmigración, somos muchos los que pensamos que si hay necesidades en Blanes, que las hay, nuestro dinero primero tiene que quedarse aquí. Y los inmigrantes no tienen porque tener más ventajas y ayudas que la gente de aquí. IGUALDAD,SÍ.

Anònim ha dit...

TOTS SON UNS FATXES DE MERDA, QUE MARXIN CAP ESPANYA I SI QUEDIN.

Anònim ha dit...

Jo hi vaig anar per veure el que, el més estorat m'ho va produïr veure gent de psc i ciu felicitant als personatges d'aquest partit d'extrema dreta. fora l'immigració és el que es va sentir i les iluminades d'un paio que no soporta la democracia.
ramos, anglada, le pen és el mateix

Anònim ha dit...

Contestant al missatge anterior, li diria que ningú portava un cartell amb identificació política i que per tant deixi d'etiquetar a la gent com del PSC i CiU.Potser hi havien persones de tots els partits (potser d'ERC també). Però aquest no és el problema,el nostre problema és de memòria i potser no ens enrecordem que molts de nosaltres hem vingut de fora de Catalunya a buscar una oportunitat i ara després de molt de temps no recordem que també eren IMMIGRANTS. Per tant, no entenc aquesta manca de solidaritat amb els altres. Tampoc entenc que un excapellà i un exregidor de Serveis Social recolcin al nou partit.

Anònim ha dit...

Ho sento dir-li que destacats simpatitzants de PSC i CiU hi eren i a mes va felicitar al partit.
Alguns van apostar per la doble militancia.
a un partit racista i xenofob,ni aigua, ni suport economic.

fora fatxes.

Anònim ha dit...

SI algú sap qui és simpatitzant de PSC ó de CIU vol dir que coneix molt bé el món de la política, jo no arribo a tant i en conformo afirmant que un partit com el que és va presentar, només poc ocasionar fraccionament social, crispació i molt de morbo. Jo no vull jugar a aquest joc.

Anònim ha dit...

LA proa ha sembrat el odi amb falsetats a blanes, ara per interessos especulatius, hem de recordar que el seu capo es dedica tambè a les inmobiliaries, te interessos en el sector.

son un perill, comencen dient que abaixaran els impostos, le pen tambè.

Anònim ha dit...

Proposo deixar d´esser client d'aquells que promocionen el partit de la xenofobia.

jo ja he començat, no jugem amb el racisme.

Anònim ha dit...

Aquests d'Esquerra demostreu que de democràcia no en teniu gens ni mica.
L'alcalde actual va estar present a l'acte i va demostrar tot i les critiques que ha rebut de Proa, una lliçó de democràta.
Vaig ésser un dels fundadors d'Esquerra i lamento l'actitud que esteu prenent en l'actualitat.
En l'acte de presentació del nou partit no es va dir res del que dieu ni crits ni pancartes ni res de res.
Una presentació espectacular de la qual haurieu d'aprendre, i si critiqueu sense ésser-hi es que esteu cagats de por de que aquesta gent es presenti.
Pere.

Anònim ha dit...

Utilitzeu molt fàcilment les etiquetes, eh!

Anònim ha dit...

Molt bé Pere, jo també hi vaig ésser-hi i varem quedar tots parats de l'estil presentat.
En quant a l'immigració, es va dir que els immigrants han de tenir els mateixos drets i obligacions que nosaltres; i amb aix´´o estic totalment d'acord.
Si pensan així son feixistes, jo també soc feixista.
Un blanenc.

Anònim ha dit...

M'AGRADA EL VOSTRE CONCEPTE DE DEMOCRÁCIA, TOT EL QUE NO PENSA COM VOSALTRES ES UN FAIXISTE I XENOFOB. ENDEVANT E.R.C.
I QUE AIXÒ HO DIGUIN 4 NENS DE "PAPÁ".

Anònim ha dit...

Sóc la cinquantona que em tiraria al Ramos.
Espectacular la presentació. Ningú s'ho esperava.
Si aquesta gent governa i ho fa la meitat de bé que ho va fer-ho en la presentació, ningú coneixerá Blanes.
Ah i el cap (o així ho sembla) continúa estàn més bó.
Una cinquantona i un grup d'amigues.

Anònim ha dit...

SI, ELS 4 NENS DE PAPA QUE VAREN DEIXAR BLANES FET UNA M... EL DIA QUE VA GUANYAR EL BARÇA...

MOLT PATRIOTES, MOOOOLT

Anònim ha dit...

Jo vaig ser-hi. Vaig veure gent de moltes i diferentes idees politiques. Tot molt correcte.

Els que diuen "fatxes" no sé per qué ho diuen. Jo no vaig veure cap bandera de la falange ni es va cantar el "cara al sol". El acte es va fer en catalá... òn veuen el feixisme?

O, més aviat es que cal tillar a els altres d'algo despreciable (capellà, feixistes, espanyols, xenofobs, etc) per tal de eliminar al adversari? ¿Es despreciable ser capellá o haber-ho sigut?

Doncs, sabreu que aquesta técnica era la que feia servir la Gestapo amb els jueus i els mitjans de comunicació sovietics amb els trosquistes...

Bé, me fa la impressió de que no ho sabeu perque tal i com escriviu no heu degut llegir massa... per això penseu com penseu.


"Qué pais, qué paisaje y qué paisanaje" Miguel de Unamuno

Anònim ha dit...

Me parece lamentable la crítica recibida de los ultra-nazionalistas de ERC.

Crítica esperpentizada, poco elaborada: dada a las etiquetas y los conceptos simples...

Uno propone "fer-los fora ja"... está claro que es una opción "democrática". Otro que si "feixisme put i dur"... explicate, hombre, que dos y dos no son cinco sino lo demuestras.
El otro dice que como se atreve "un exregidor que va portar l'area de serveis socials" de fer discriminació positiva amb els inmigrants.... bueno, parece que entendemos mal y digerimos peor. Claro, si no has estado en la presentación, tienes que opinar por lo que oyes.

Como el que dice "Avui he llegit la cronica i he parlat amb algú que hi va ésser, i us heu quedat curts"... esto es lo que se dice una "opinión fundamentada"...

Me parece que la gente de Blanes es bastante más inteligente y sabrán a quien votar.

Anònim ha dit...

No donem ni un segon als fatxes de PDB que nomes fan i practiquen l'odi.

Anònim ha dit...

això no va bé. cal tornar a fomentar el diàleg però asseguts mirant-nos les cares. els principis i les bases de la democràcia s'estan portant al límit. a curt termini els blogs com aaquest estan destinats a desaparèixer. només fomenten la desinformació. el ciutadà és més inteligent que tot això. amagant-se en confidencials no es pot tenir cap mena de credibilitat. els blogs no es van crear per això. cal que entre tots deixem de visitar-los.

Anònim ha dit...

Exacte puig no t'amaguis darrera un confidencial per despotricar, dóna la cara i veiem si saps argumentar alguna cosa. Ets un intolerant perillós.

Anònim ha dit...

A tots aquells que acusen al PDB de feixistes, incloent a l´impresentable d´en Joan Puig:
1er. No vàreu ser a l´acte de presentació (per cert el 1er. una mica ben fet que he vist a Blanes), per tant no podeu acusar de RES.
2on. Se perfectament qui sou i m´agradaria que tothom ho sapigués: us reuniu a la cafeteria de la placeta davant de l´antic Cinema Victòria i només mirant-vos ja es veu tot: nens mimats de papa que, com que no teniu ni punyetera idea de res a la vida, ni la tindreu, només us queda, per poder dir que teniu quelcom al cap, afiliar-vos a un partit, ERC, que potser es molt més FEIXISTA que el que pot ser el PDB.

Millor seguiu fumant porrets a la terraça del bar de la plaça i no mentiu sobre gent que vol TREBALLAR pel poble.

Anims, PDB, sou millors que tots!!!