5.10.06

Nadal està desolat.



Malgrat les continuades visites a Girona, malgrat la utilització del seu càrrec, malgrat les pressions que els seus peons realitzen per controlar la demarcació de Girona, Joaquim Nadal ha tirat la tovallola.

La seva desmoralització fins i tot ho reconeix públicament és evident; comentaris expressant el pessimisme amb que veu el resultat demostren el fracàs del model del nadalisme gironí.

Tot poderós, tot cofoi, ha sobreviscut a tot, però ara es veu perdut, segons els estudis electorals de la seu socialista el proper 1 de novembre en plena festa gironina és produirà un fet important, per primer cop ERC superarà al PSC, el primer lloc on passarà serà a la seva “estimada Girona”.

Joaquim Nadal no pot suportar que Pere Vigo (ERC) a qui fa tres anys, en la anterior campanya electoral, en un debat a la seu de “El PUNT” veient-se perdut per la força dels fets, el va voler guanyar amb males maneres i males arts, ara el guanyi per la força dels vots democràtics.

Algú pot pensar que estem exagerant, però tant des de la seu socialista com de la seu convergent ens han reconegut que els estudis electorals de que disposen, preveuen amb molta credibilitat, que ERC superi per primer cop a un PSC en hores baixes. El 1 de novembre ho comprovarem.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Nadal ja fa massa anys que es dedica a la política. I les renovacions de les que tant parlen els socialistes què? O és que només serveixen pel nostre desvalgut president?

Anònim ha dit...

Endavant compatriotes. La fí del nadalisme i del centralisme asfixiant gironí s'acaba. Visca les comarques, mori el caciquisme nadalenc. Molt em temo però, que el sorpasso es produirà per la desfeta sociata, no per l'augment d'ERC. De totes maneres, millor, ho governen gairebé tot a Girona, i en seran tercera força. Pacte Nacional, Ja!

Anònim ha dit...

El dia 1 no comprovarem res, perquè els quatre gats, que posant-hi molta voluntat aniran a votar, ho faran per CiU. I dels altres partits només hi aniran els convençuts, que són poquets.

Anònim ha dit...

De què serveix que ERC quedi segona a Girona si després els seus escons han de servir per fer José Montilla president?

Anònim ha dit...

fa quatre anys al devat del Punt el Vigo no va defensar-se de les acusacions del Nadal,va sortir l´estimat Vigo amb la cua entre cames per la seva mala gestio al Ajuntament de Rives

Anònim ha dit...

Noi,aquest roger quintana en té ben poca de visió política,serà d'aqueslls q es creuen la propaganda demagògica regionalista de ciu? Q hi haurà PSOEvergència,xaval! I el teu partidet lleial amb els interessos dels poderosos,estarà encantat de votar igual q el Montilla,com ja ho va fer amb l'Estatut i al refer.europeu,UNES ULLERES SISPLAU!!!

Anònim ha dit...

Nadal està fotut, és veu perdut.

Anònim ha dit...

a veure si tenim sort i els Nadal Brothers pleguen que ja han fet prou mal al territori.d..