3.10.06

QUINA CARA!!!! El Conseller d’educació J.M. del Pozo (PSC) alaba l’esforç inversor, però és incapaç de reconèixer el treball d’ERC.


Seguint els passos dels seus companys del govern socialista de la Generalitat, l’actual conseller d’educació va visitar ahir comarques gironines, concretament la vila de Blanes.

Desprès de visitar el CEIP Pinya de Rosa obra impulsada per la seva antecessora al govern Marta Cid (ERC), va anar cap a l’Ajuntament on l’alcalde li havia preparat una trobada amb la comunitat educativa local (amplia presencia de militants socialistes)

En la seva dissertació tant a l’ajuntament, com a la trobada amb l’equip directiu del CEIP va alabar, fins i tot més del compte, la gran obra del govern actual, l’esforç inversor i altres meravelles, però en cap moment va donar unes mínimes gràcies a l’anterior consellera republicana i al seu equip veritables impulsors d’un canvi a les polítiques educatives (pacte nacional per a l’educació).

Com anècdota destaquem que durant la roda de premsa alguns periodistes van al·lucinar al comprovar l’afany de protagonisme de l’alcalde Marigó que no parava de xerrar davant la mirada perplexa del conseller a peu dret.

Aquest fet és va repetir a la trobada amb la comunitat educativa on la bona gent que va anar lliurament a escoltar sobre polítiques educatives va sortir amb la sensació d’un acte electoral (camuflat) del PSC protagonitzat per Josep Marigó (PSC).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que vols esperar dels militants del secterisme ilustrat

Anònim ha dit...

Benvolgut amic o amiga

Els darrers temps els blocs sobiranistes han proliferat a la catosfera. Creiem que ha arribat el moment de fer una trobada per tal de conèixer-nos, intercanviar opinions, coordinar-nos pel que ens sembli pertinent i, a més, passar-ho bé.

La trobada consistirà en una barbacoa en un jardí particular al centre de Terrassa, on podrem estar-hi molt bé.

T’hi apuntes?

Hem pensat de fer-ho el 14 d’octubre al migdia. En cas que fos millor el 15 ho canviaríem.

Entreu a http://blocssobiranistes.blogspot.com o envieu un correu a blocssobiranistes@gmail.com per posar-vos en contacte amb nosaltres.


Salutacions sobiranistes,

Elliot Fernandez http://www.elliotfernandez.net
Quico Ventalló http://tristanydepinos.blogspot.com/